Wednesday, October 7, 2009

Tolong Fahami Saya

..hello guys..
..sori 4 everything..

..fikiran cikyana skunk sgt2 kusut..
..mujurlah de kwn2 yg sudi menjadi p'dgr setia..

..tenkiu soo much..
..cikyana sayang kamu(",)..

..entri ni ditulis ketika..
..penulis berada dlm keadaan x okey..

..emosi penulis sgt2 serabut..
..myb terlalu memikirkan byk perkara..

..penulis nk jelaskan ttg 1 perkara..
..from now on..plzz dun ask anything bout him..

..but dun misunderstanding okey..
..kami masih bersama n still baik2 ajer..

..ape pun yg berlaku dlm hubungan kami pasni..
..biarlah menjadi rahsia antara kami jer..

..keputusan ni dibuat krn kehendak kami..
..kami xnk terlalu m'exposekan cite kami..

..hope korang dpt memahami situasi cikYana..
..i will still keep on blogging..no need 2 worry..

..afterthis no more his pic n his story..
..in my personal blog..

34 orang sayang cikyana:

imHepPie said...

ermm..besela cikyana dlm hubungan mmg ada pasang surut..cheer up bebeh...

joegrimjow said...

ilek2
2 la gunanya blog
ade je makhluk yg suka baca entry camni
huhu

time is the best healer

aien~s corner said...

ok..tp y??? hm hope sume dlm keadaan ok..huhu

chipsmore said...

take ur time bebeh..

btw, i klik ur nuffnang ;)

epol said...

huhu sabo aje la cik yana.bese la tu dugaan org bercinta..kuatkan smgat la yek

**nway,bagus juga kurangkan exposed citer..mungkin lebih privacy dlm hubungan kan :)

oranglidi said...

tenang2/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sabar ye sys

biasala hubungan ada pasang surutnya.

kalu baik je, hambar aja kan.

yg penting. bila ada pselisihan begini.

kita akan belajar ttg suatu perkara yg baru =)

ada HIKMAH disebalik smuanya :)

boboiz said...

sabar ye cik yana...
dugaan memang banyak utk menguji perhubungan seseorang tu..dari dugaan tulah kita mengenali hati budi masing masing

Adya A. said...

yana...be strong ya....we always be with u....anytime.....

Sweet_Lolita said...

oke darl..sbar yep.. harap baek2 ajer.. :D

CikYana(",) said...

imHeppie:

no need to worry
we r still together

cuma kami nk privacy ckit
jz 4 both of us :)

CikYana(",) said...

joegrimjow:

yeah
i know dat
:)

skunk da cool
better than yesterday

CikYana(",) said...

aien's corner:

dun wori deaR
kami ok jer

nothing happen between us
we still luv 2 each other

CikYana(",) said...

chipsmore:

sure2
i will take my time

owh really?
tengs :)

CikYana(",) said...

epol:

tau xpe
sbb 2 kami decide kn smlm
xmo expose lebih2 cite kami kt blog
tkt nnt mcm2 lak jadi

CikYana(",) said...

oranglidi:

saya sedang bertenang
sekarang nie

CikYana(",) said...

miss lolly a.k.a LuvFareda:

yup
betul kte lolly
alhamdulillah kami mengatasinya dgn baik smlm

CikYana(",) said...

boboiz:

tula yg cikyana buat skrg nie
bersabar n insyaALLAH akan terus bersabar

CikYana(",) said...

Adya.A:

tenkiu deaR
i know it
:))

CikYana(",) said...

Sweet_Lolita:

kami still oke
kami still baik2 ajer
kami still bersama

noor afzan said...

sayapun x letak picta BF lam blog saya~
kadang2 ada benda yang kita kena simpan sindiri..

get well soon ya~

CikYana(",) said...

Noor Afzan:

haah betul2
byk yg kita kena simpan sendiri

thank u soo much
i'm much better now

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

cik yana sabar eyh.. pape pun kitorg blogger sentiasa bersama.. hihi~ ^_6

nURmALa mAZLan said...

biasa la tu cik yana
dalam hubungan ni ada pasang surut nya
baru la thrill

CikYana(",) said...

aisumi chan:

yup
bloggers sentiasa bersama2
:)
cikyana da okey skunk
syukur alhamdulillah

CikYana(",) said...

nurmala mazlan:

haah betul2
yana setuju sgt2

fitriah said...

nape ni cikyana?
bese la gado2 tu..hehe

CikYana(",) said...

Fitriah:

xde pape fit
kami bkn gado beso pun
skunk da okey balik

eNaSaN said...

seNyum sokMo k...

CikYana(",) said...

eNaSaN:

alhamdulillah
kami mmg senyum sokmo
kami baik2 ajer
dun wori :)

Nurulhuda|Adlie said...

yana, rasanya last time i ada cakap, its better for u to private ur love life alil bit, especially masa2 mcm ni, cos ure both still dalam level mengenali diri masing2, insya Allah bila semuanya stabil, sama2 dah ready u can always talk about ur love, let the world know about ur love, but until that time comes tak salah kalau u make it exclusive for both of u only or to those yg rapat2 sahaja, its about finding the stability in ur relationship and trust me everything gonna be okay then..

CikYana(",) said...

Nurulhuda/Adlie:

yeah
i still remember u told me last time
mmg skunk i privatekan our love story
becos we want make it as our privacy
btw..tenkiu so much deaR

Decorater said...

bagus la pendirian cikyana tuh....

love story is our privacy...hehe...
biar kite je yg rs hepi...biar kite je yg sayang kat die....biar kite je yg tatap gambar die hari2....

may Allah bless ur relationship ya...ameen.

CikYana(",) said...

Decorater:

cikyana decide nk keep in privacy ni pun pas bincang ngan si dia

si dia yg suh privacykan bour our love story

aah betul sgt2 tu
biar kte je rse hepi..syg..ttp gmbr..dgr sore dia ari2

insyaALLAH deaR
we hope Allah bless our relationship also

amin :)
tengs again